Vd Looi: "Moeten tot onze tanden gewapend zijn"

21 februari 2014, 16:36

FC Utrecht mag dan vijftiende staan en als enige eredivisieploeg in 2014 nog niet hebben gewonnen, het is een gevaarlijke tegenstander. Dat is de mening van FC Groningen-trainer Erwin van de Looi, die zondagmiddag met zijn ploeg op bezoek gaat in de Domstad. De coach beseft dat de opponent ten koste van alles punten wil pakken tegen zijn team.

"Dit is voor hen een wedstrijd waarin ze punten moeten pakken", stelt Van de Looi op de clubsite. "Wij zullen tot onze tanden gewapend moeten zijn en scherp en fel in de duels. Als wij het goed doen dan krijgen we mogelijkheden om te voetballen en kansen te creëren. We zullen mee moeten in de duels en het tempo. Als we dat voor elkaar krijgen, kunnen we zeker een gunstig resultaat boeken in Utrecht."

"We hebben ons een week lang kunnen voorbereiden op deze wedstrijd. Utrecht staat momenteel lager dan verwacht mag worden met de kwaliteiten die ze in huis hebben. Maar na 24 wedstrijden zal dat toch zeker ook zijn oorzaken hebben. Het is een ploeg met een meer dan gemiddeld goede aanval", besluit de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen