Arsenal langer door met Mertesacker en Rosicky

4 maart 2014, 13:31

Per Mertesacker en Tomas Rosicky staan langer onder contract bij Arsenal. De Engelse topclub maakte dat vandaag (dinsdag) via de officiële kanalen bekend. Trainer Arsene Wenger is blij met het bijtekenen van de 'exceptionele' spelers.

De 29-jarige Mertesacker lag in Londen nog tot 2015 vast, het contract van Rosicky (33) liep komende zomer af. De club bracht de duur van de nieuwe verbintenissen niet naar buiten. Mertesacker heeft bij Arsenal al 110 duels achterzijn naam staan, zijn Tsjechische ploeggenoot al 209. "We zijn hier zeer blij mee", zegt Wenger op de clubsite. "Het zijn spelers met exceptionele kwaliteiten en ervaring, die zichzelf continu laten zien op het hoogste niveau."

Mertesacker zegt het enorm naar zijn zin te hebben bij Arsenal. "Ik ben hier al tweeënhalf jaar en voel me hier geweldig. Ik voel veel steun van de club en de supporters. We hebben een goed team en gaan er alles aan doen om prijzen te pakken." Rosicky, die al sinds 2006 in Londen speelt, is trots op zijn nieuwe verbintenis. "Ik heb altijd gevoeld dat dit de plek is waar ik hoor te zijn. Ik wil heel graag de Premier League winnen met deze club, dat is mijn grote doel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen