De Boer beschikt tegen AZ over Vermeer en Boilesen

26 maart 2014, 13:17

Het is een belangrijke week voor Ajax. Morgen (donderdag) wacht de bekerclash met AZ, terwijl de equipe van coach Frank de Boer het komende zondag opneemt tegen FC Twente. In de persconferentie in aanloop naar de halve finale van KNVB Beker tegen AZ liet De Boer weten dat Nicolai Boilesen en Kenneth Vermeer fit verklaard zijn en daardoor in actie kunnen komen.

"Kenneth Vermeer heeft dinsdag al volledig mee kunnen trainen en alles kunnen doen", zegt De Boer op de officiële website van de Ajacieden. "Dan is het afwachten op de reactie, maar die was goed. We kunnen ervan uitgaan dat hij kan spelen", aldus de keuzeheer van Ajax. Vermeer ondervond hinder van liesklachten. Naast de doelman is ook linksachter Boilesen inzetbaar bij Ajax. De Deen is hersteld van een hamstringkwetsuur. "Nicolai gaat zeker minuten maken, al zullen het zeker niet negentig minuten zijn."

Hoewel Ajax koste wat het kost de eindstrijd wil halen, wil De Boer er tijdens de wedstrijd tegen AZ wel rekening mee houden dat er drie dagen later weer een cruciaal duel op het programma staat: "Als de bekerwedstrijd bijvoorbeeld 120 minuten duurt, kan je voor zondag in de problemen komen met spelers. Wat dat betreft zal ik er rekening mee houden. Bijvoorbeeld met wissels", geeft de Ajax-coach aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen