Dominant Bayern heeft genoeg aan remise tegen Arsenal

11 maart 2014, 22:48   Bijgewerkt: 11 maart 2014, 23:13

Vorig seizoen, toen de confrontatie met Bayern München ook op het programma stond, wist Arsenal het nog spannend te maken, door met 0-2 te winnen in Duitsland. Dinsdagavond had de ploeg van manager Arsenal Wenger echter weinig in de melk te brokkelen tegen een dominant Bayern, dat de weg naar de kwartfinales van de Champions League met veel controle bewandelde en genoeg had aan een 1-1 remise.

Het vertrouwen is de afgelopen maanden van de spelers van Bayern af te lezen. Dit was in de wedstrijd tegen Arsenal ook het geval, ware het niet dat de Duitse recordkampioen waakzaam moest zijn voor de bezoekers, die vorig jaar dus verrassend wisten te winnen in de Allianz Arena. Ondanks het feit dat The Gunners een 2-0 achterstand moesten goedmaken, koos coach Wenger niet voor de blinde aanval, maar voor een balans tussen verdedigen en aanvallen, met een snelle omschakeling.

Bayern trad daarentegen met een zeer offensieve startformatie aan. Uiteraard was Arjen Robben hier ook onderdeel van. De Nederlandse vleugelspeler was in de eerste helft dicht bij de openingstreffer, maar schoot over, nadat hij de bal niet goed raakte. In het eerste bedrijf deed Arsenal ook een paar keer van zich spreken. Het ontbrak de Londernaren echter aan stootkracht. Bayern-coach Guardiola leek er niet gerust op, maar zag dat het allemaal goed zou komen voor zijn ploeg.

Thomas Müller mocht in de slotfase nog aanleggen voor een strafschop (na een overtreding op Robben), maar de aanvaller wist geen raad met het buitenkansje, waardoor het bij 1-1 zou blijven in Beieren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen