Emmen geeft fans geld terug na historisch verlies

Ger
15 maart 2014, 09:17

De supporters van FC Emmen die vrijdagavond aanwezig waren bij de uitwedstrijd tegen FC Oss krijgen hun geld terug. Dat heeft de Drentse eerstedivisionist laten weten. Emmen slikte in Brabant de grootste nederlaag uit de clubhistorie: 8-0.

De fans werden na het duel gebeld door trainer Joop Gall. "We hebben onze supporters, die met een volle bus naar Oss zijn gekomen, voor joker gezet. Ze betalen geen geld om niets te zien en daarom betalen wij. Wij hebben namelijk helemaal niets laten zien", aldus Gall tegen RTV Drenthe. "Ik ben zelf ook supporter geweest toen ik nog geen betaald voetballer was, dus begrijp ik het gevoel van onze supporters maar al te goed."

"Puur op gevoel heb ik dit beslist en heb het vervolgens als feit neergelegd bij de spelers. Ik heb mijn excuses aangeboden voor deze wanvertoning. Ik kan er nog steeds niet bij. We maken stappen, het is positief en dan verknal je dat in één wedstrijd. Ik geef wel eens wat vrije dagen als een soort compliment, maar nu neem ik vrije dagen af. De zaterdag en zondag zijn ze niet vrij en wat daarna komt kan ik misschien ook wel overleggen met de directie of met de commerciële afdeling."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen