Martino gaat voor de winst: "Laatste kans"

22 maart 2014, 16:15

Barcelona gaat zondag voor de winst in El Clasico. Volgens trainer Gerardo Martino is een zege noodzakelijk om kans te blijven maken op de titel in de Primera División. "Met een gelijkspel neem ik geen genoegen", aldus Martino op de persconferentie zaterdag.

De wedstrijd in Madrid is een zes punten wedstrijd. Bij winst verkleint Barcelona het gat tot een punt. Bij verlies loopt Real verder uit naar een voorsprong van zeven punten. "Het is waarschijnlijk onze laatste kans om aanspraak te maken op de titel. Er zijn inclusief morgen nog maar tien wedstrijden te spelen. We moeten winnen, want ik verwacht niet dat Real nog veel punten gaat laten liggen."

Martino rekent zondag met name op Lionel Messi en Neymar. "Messi is onze sterspeler en is vaak beslissend. Als hij goed is, is de kans groot dat we winnen. Ook Neymar hoort bij de beste vijf spelers ter wereld. Ik doe mijn best om te zorgen dat hij zich speciaal voelt, want dat is hij."

De komende twee maanden bepalen hoe succesvol Martino zal zijn in zijn eerste seizoen als trainer van Barcelona. "Wat er ook gebeurd in de competitie, we hebben ook nog de beker en de Champions League. In de Champions League hebben we één van de beste drie ploegen uit Europa geloot. We zijn vier wedstrijden verwijderd van de finale. Het zal niet makkelijk worden, maar mijn spelers hebben ervaring met het spelen van zulke wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen