Messi: "Briljante wedstrijd voor ons en de fans"

24 maart 2014, 10:54

Voetballiefhebbers die zondag vol verwachting de televisie aanzetten voor de Clásico tussen Real Madrid en FC Barcelona, werden niet teleurgesteld. Beide Spaanse grootmachten maakten er een fraai voetbalgevecht van, met Barça als winnaar (3-4). Bij de Catalaanse ploeg was Lionel Messi met drie goals de gevierde man.

"Dit is een heel belangrijke overwinning voor ons", liet de Argentijn na afloop weten op de website van zijn club. "Het was een briljante wedstrijd voor ons en de fans. Maar we mogen hier nog geen genoegen mee nemen. We moeten vergeten wat er gebeurd is en onze blik richten op de toekomst", stelt hij. Over zijn drie doelpunten, waarvan twee vanaf elf meter, was Messi bescheiden. "Het belangrijkste is dat we gewonnen hebben, dat wilden we. De individuele prestaties waren goed, maar we moeten vooral kijken naar de gehele teamprestatie."

Middenvelder Xavi genoot met volle teugen van het optreden van zijn ploeg in Santiago Bernabéu. "Barça was superieur aan Real, daar gaat het om. We waren sterk in balbezit en verdienden de overwinning", stelt hij.

Door de overwinning doet FC Barcelona weer helemaal mee in de strijd om het kampioenschap. De ploeg staat nog altijd op de derde plaats, maar de achterstand op Atletico en Real Madrid bedraagt slechts één punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen