Ronaldo boos: "Scheidsrechter wilde dat Barça won"

24 maart 2014, 00:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo was niet gediend van het optreden van de arbitrage, tijdens de met 3-4 verloren Clásico tegen FC Barcelona. Barça kreeg twee strafschoppen, terwijl Real Madrid één penalty toegewezen kreeg en Sergio Ramos van het veld gestuurd zag worden met een rode kaart.

Het optreden van arbiter Alberto Undiano Mallenco kon op weinig positieve reacties rekenen bij Ronaldo: "We speelden tegen twaalf man. Het is altijd hetzelfde liedje. Ze laten ons niet winnen. De scheidsrechter wilde dat Barça won, zodat het zou terugkomen in de competitie", bromt de Portugese vedette van Real.

"Ik wil niet zoeken naar excuses, maar de scheidsrechter zat niet op het niveau dat nodig is voor een wedstrijd als deze. Als Barça verloor, dan was de titelstrijd voorbij geweest voor hen. Ik heb nog nooit scheidsrechters gezien die in het voordeel van Real Madrid floten. Ik zit hier nu vijf jaar en weet precies hoe het werkt", zegt Ronaldo, die wel optimistisch blijft: "Ondanks dit zullen we kampioen worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen