Bosz: "Niet plots systeem bij Vitesse wijzigen"

Ger
25 april 2014, 14:14

Vitesse bezet momenteel de vierde plaats op de ranglijst, wat goed is voor een ticket voor de Europa League. De ploeg van trainer Peter Bosz moet die positie nog twee competitieduels verdedigen. Zondag staat de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma tegen Go Ahead Eagles.

"In de afgelopen week is er stevig getraind, waarbij de spelers elkaar niet schuwden. De duels waren pittig, dat was goed om te zien. De gretigheid straalt van de groep af. Iedereen wil graag spelen zondag", zegt Bosz op de website van de Anrhemse club. "Ook al wachten we al even op een overwinning, het verandert niets aan onze manier van spelen. Iedereen weet hoe wij spelen, ook zondag. Ik vind het een teken van slecht beleid als je twee duels voor het einde plots het systeem gaat wijzigen. We hebben vastigheden gecreëerd. Dat is voor mij belangrijker."

Bosz rekent op een afwachtende tegenstander. "Ik verwacht dat wij het spel maken en vanuit de omschakeling wordt er vanuit de counter naar ruimte achter onze verdediging geloerd. Daar moeten we beducht op zijn en goed moeten staan. Dat was in vorige wedstrijden niet altijd het geval. Zondag moet dat wel zo zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen