Matchwinner Vilhena: "Nam hem vol op mijn pantoffel"

3 april 2014, 07:59

Heel veel scoort Tonny Vilhena niet, maar deze week is de middenvelder prima op dreef. Na zijn rake kopstoot van afgelopen weekend tegen Go Ahead Eagles, waarmee hij zijn ploeg op een beslissende 2-0 voorsprong zette, tekende de neo-international tegen Heracles Almelo zelfs voor de winnende goal.

Vilhena schoot in Almelo al voor rust de 1-2 binnen, op aangeven van Lex Immers. "Ik nam hem vol op mijn pantoffel, met veel risico", zegt hij op Feyenoord.nl over zijn treffer. "Hij vloog er goed in. Het is heerlijk om op deze manier belangrijk te kunnen zijn voor je team. Het is ook een teken dat ik lekker in mijn vel zit."

Door de treffer van Vilhena hield Feyenoord drie punten over aan het bezoek aan Almelo. En omdat concurrent FC Twente niet verder kwamen dan een 1-1 gelijkspel tegen ADO Den Haag, hebben de Rotterdammers de tweede plek in de Eredivisie ineens stevig in handen. "Hopelijk kunnen we onze voorsprong vasthouden. Maar we moeten niet te ver vooruit kijken, we blijven van wedstrijd tot wedstrijd leven", benadrukt Vilhena.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen