Del Bosque tevreden: "Vrees duel met Nederland niet"

8 juni 2014, 10:33

Vicente del Bosque liet eerder nog weten het duel op het WK met het Nederlands elftal met enige angst tegemoet te zien, inmiddels lijkt de Spaanse bondscoach bijgedraaid. De keuzeheer liet na afloop van de 2-0 oefenzege op El Salvador weten tevreden te zijn met de stappen die zijn team gezet heeft.

Tegen voetbaldwerg El Salvador sprankelde Spanje niet. "Ik ga er vanuit dat we op het WK meer ruimte krijgen om ons spel te spelen", zegt de bondscoach tegen Spaanse media. "Vrees ik het duel met Nederland? Nee, maar we hebben wel respect voor de vice-wereldkampioen."

De ervaren coach zegt content te zijn met de voorbereiding van zijn ploeg. "Ik vond dat het verdedigend een stuk beter ging dan eerder. We hebben bijna niets weggegeven. Samenvattend denk ik dat we tevreden kunnen zijn over onze voorbereiding op het WK. We hebben goed getraind en onze oefenduels verliepen ook naar tevredenheid. Bovendien heeft Juanfran tegen El Salvador negentig minuten gespeeld en Diego Costa zeventig. Zij staan er dus allebei goed op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen