Chery: "Een perfecte start, maar het spel moet beter"

18 augustus 2014, 11:59

Tjaronn Chery is in het nog prille seizoen zeer belangrijk voor FC Groningen. De middenvelder was niet alleen in de seizoensouverture tegen Go Ahead Eagles (2-3 winst) trefzeker, maar brak ook zondag tegen Heracles Almelo (3-1 winst) de ban voor de Groningers. Hij werd verkozen tot 'Man of the Match' in zijn 100ste eredivisieduel.

"Het is natuurlijk altijd lekker om vroeg te scoren, zeker in een thuiswedstrijd", zegt Chery op de website van zijn werkgever over zijn openingsdoelpunt tegen Heracles. "Het was ook een goede aanval. Danny Hoesen gaf de bal perfect en ik kon 'm in één beweging binnen tikken. Dat was minder gemakkelijk dan het er misschien uitzag, want er zat nog een klein stuitje in, maar een goal is een goal."

Twee wedstrijden, zes punten. Niet verkeerd, beseft Chery: "Zes punten is natuurlijk een perfecte start", aldus de middenvelder, die wel kritisch blijft: "Het spel zal beter moeten. Vooral na rust was het te slordig en speelden we de bal niet goed rond. Dat moet er uit, zeker volgende week in Den Haag, want dat is echt geen gemakkelijke wedstrijd", doelt Chery op de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen