AC Milan knokt zich naar remise, Van Ginkel valt uit

23 september 2014, 22:59   Bijgewerkt: 24 september 2014, 01:26

AC Milan is dinsdag niet verder gekomen dan een gelijkspel in de uitwedstrijd tegen Empoli. De equipe van trainer Filippo Inzaghi bleef in het Stadio Carlo Castellani steken op 2-2 tegen de Toscaanse promovendus. AC Milan kwam wel terug van een 2-0 achterstand.

Bij AC Milan maakte Marco van Ginkel, meteen als basisspeler, zijn debuut. De middenvelder vormde een linie met onder meer Nigel de Jong. Zijn debuut duurde echter maar een half uur. In de 31ste minuut moest de Chelsea-huurling naar de kant met een enkelblessure.

Vlak voor rust kwam AC Milan terug in de wedstrijd. Fernando Torres, evenals Van Ginkel gehuurd van Chelsea, kopte raak uit een voorzet van Ignazio Abate. Keisuke Honda herstelde in de 57ste minuut het evenwicht namens i Rossoneri. De Japanse oud-VVV'er trof doel met een schot vanaf de rand van het strafschopgebied.

AC Milan probeerde in het resterende half uur nog de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar een volledige ommekeer zat er niet in voor Inzaghi en de zijnen. Wel raakte Jeremy Menez nog de lat. Empoli had in de slotfase een man minder. Mirko Valdifiori kreeg in een tijdsbestek van twintig seconden twee gele kaarten. De laatste prent was voor het inkomen met een hoog been op De Jong.

AC Milan staat met zeven punten uit vier wedstrijden derde in de Serie A, maar later deze week zijn er nog negen duels in de hoogste afdeling van het Italiaanse profvoetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen