Zegereeks Juventus sneuvelt in Reggio Emilia

18 oktober 2014, 22:49

De honderdprocentscore van Juventus in de Serie A is gesneuveld. De ploeg van trainer Massimiliano Allegri kwam zaterdag in de uitwedstrijd tegen Sassuolo niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Juventus pakte in de eerste zes wedstrijden van het seizoen de maximale achttien punten, al ging dat niet altijd even makkelijk. Twee weken geleden, in de laatste speelronde voor de interlandweek, werd bijvoorbeeld met veel controverse gewonnen van AS Roma. De regerend kampioen van Italië zegevierde met 3-2, maar had daar wel twee strafschoppen voor nodig.

Sassuolo wist wel een einde te maken aan de zegereeks van Juventus. De bescheiden equipe van coach Eusebio Di Francesco kwam in de dertiende minuut op voorsprong via Simone Zaza. De Italiaans international was trefzeker na voorbereidend werk van Alessandro Longhi. Met een vlammend schot vanaf de rand van het strafschopgebied herstelde Paul Pogba zes minuten later het evenwicht namens Juventus, dat daarna echter niet in staat was om door te drukken. Het bleef bij 1-1 in het Stadio Città del Tricolore in Reggio Emilia, dat nog altijd dienstdoet als thuishaven van Sassuolo aangezien het eigen Stadio Enzo Ricci te klein is voor Serie A-voetbal.

Juventus is met negentien punten nog wel koploper in de Serie A, maar voelt de hete adem van AS Roma in de nek. De Romeinen hadden eerder op de avond geen problemen met Chievo Verona. Er werd met 3-0 gewonnen, waardoor de achterstand op de lijstaanvoerder nog maar één punt bedraagt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen