Milan ondanks vroege strafschop niet langs Torino

10 januari 2015, 22:54

AC Milan wacht nog altijd op haar eerste zege in het nieuwe jaar. Vier dagen na de thuisnederlaag tegen Sassuolo (1-2) moesten i Rossoneri in de uitwedstrijd tegen Torino genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel.

Op basis van het spelbeeld verdiende AC Milan ook geen drie punten in het Stadio Olimpico di Torino. Het begin van de ploeg van coach Filippo Inzaghi was nochtans heel aardig. Na een overtreding van Kamil Glik op Jémémy Menez mochten de bezoekers al in de derde minuut aanleggen voor een strafschop. Menez zette zich zelf achter de bal en schoot raak.

Maar dat was ook meteen zo'n beetje het laatste wapenfeit van AC Milan. Het was daarna Torino dat het meeste initiatief toonde en ook een aantal goede mogelijkheden kreeg om het evenwicht te herstellen, maar de thuisploeg had grote moeite om deze te benutten. Tien minuten voor tijd werd het dan toch gelijk. Glik, de veroorzaker van de strafschop, kopte raak uit een hoekschop en herstelde daarmee zijn fout van in het begin van de wedstrijd.

AC Milan speelde de volledige tweede helft met tien man. Mattia De Sciglio kreeg in de derde minuut van de blessuretijd van het eerste bedrijf zijn tweede gele kaart vanwege het afstoppen van Matteo Darmian. Nigel de Jong had een basisplaats bij de club uit de modestad. De middenvelder zat tegen Sassuolo nog een schorsing uit.

AC Milan blijft door de remise in de middenmoot van de Serie A bivakkeren. Het staat zevende met 26 punten. Eerder op de dag speelden middenmoters Sassuolo en Udinese eveneens met 1-1 gelijk. Zij staan nu respectievelijk tiende (24 punten) en elfde (23 punten). Torino is met negentien punten de nummer dertien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen