Manu in Feyenoord-selectie voor wedstrijd in Rome

17 februari 2015, 19:16

De selectie van Feyenoord voor de Europa League-wedstrijd tegen AS Roma bevat een opvallende naam. Coach Fred Rutten neemt Elvis Manu mee naar de Italiaanse hoofdstad, meldt de club. Manu speelde zijn laatste duel op 21 december 2014, een liesoperatie hield hem daarna aan de kant.

Manu is dit seizoen het goudhaantje van Feyenoord in Europees verband. De 21-jarige aanvaller maakte de winnende doelpunten in de thuiswedstrijden tegen Zorya Luhansk (4-3) en Standard Luik (2-1).

Zoals verwacht ontbreekt Sven van Beek in de 22-koppige groep, de verdediger kampt met een blessure. Hij liep deze kwetsuur afgelopen weekend op, in de verloren competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo. Joris Mathijsen of Khalid Boulahrouz kan de plek van Van Beek centraal achterin naast Terence Kongolo overnemen. Luke Wilkshire is ook weer inzetbaar, hij ontbrak de afgelopen wedstrijden wegens een blessure.

Feyenoord en AS Roma staan donderdag vanaf 19.00 uur tegenover elkaar in het Stadio Olimpico. De Rotterdammers trainen woensdagavond in het stadion van Roma, achter gesloten deuren.

Selectie Feyenoord voor duel met AS Roma

Keepers: Kenneth Vermeer, Erwin Mulder en Ronald Graafland.

Verdedigers: Luke Wilkshire, Joris Mathijsen, Terence Kongolo, Miquel Nelom, Khalid Boulahrouz, Lucas Woudenberg, Rick Karsdorp en Wessel Dammers.

Middenvelders: Jordy Clasie, Karim El Ahmadi, Lex Immers, Tonny Vilhena en Jens Toornstra.

Aanvallers: Jean-Paul Boëtius, Bilal Basaçikoglu, Colin Kazim-Richards, Mitchell Te Vrede, Anass Achahbar en Elvis Manu

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen