Veltman vroeg zich af: "Waar is het voetbal gebleven?"

13 februari 2015, 13:49

Bij Ajax is de ziekenboeg aardig vol, maar Joël Veltman is wel weer beschikbaar voor trainer Frank de Boer. De centrale verdediger, die tijdens het trainingskamp in Qatar een hamstringblessure opliep, maakte afgelopen maandag zijn rentree bij Jong Ajax en is fit genoeg om zondag tegen FC Twente terug te keren in de Amsterdamse hoofdmacht. "Ik voel me goed en kan in de basis starten. Of dat ook zo is, houd ik geheim."

"Het is heel zuur dat ik geblesseerd raakte, maar ik voel me weer heerlijk", sprak Veltman voor de camera van FOX Sports. Vanaf de tribune zag de centrale verdediger dat het niet al te goed ging met Ajax. "Het ging niet goed, maar als ik terugkom wil dat niet meteen zeggen dat het gelijk weer goed zal gaan. Ik hoop wel dat ik mijn steentje kan bijdragen en dat het weer snel goed zal gaan", aldus Veltman. "Ik ben niet geschrokken van het spel, maar keek er wel met een soort van verbazing naar. Ik dacht: waar is het voetbal gebleven?", aldus de herstelde Ajacied.

Veltman heeft de titel nog niet uit zijn hoofd gezet, maar benadrukt dat Ajax zich eerst op zichzelf moet focussen. "Het is nog niet gespeeld, we hebben wel eens laten zien dat we het nog kunnen inhalen. Maar we moeten ons eerst op ons voetbal richten. Als dat goed gaat, dan komen de punten vanzelf. Volgens mij gelooft iedereen er nog wel in, maar we moeten eerst gaan voetballen. Als dat goed gaat is er van alles mogelijk, maar als het minder blijft gaan kunnen we niet over het kampioenschap praten", besluit de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen