Andersen verlengt: "Ben tien keer beter dan vorig jaar"

17 maart 2015, 16:45

Wat eerder deze week via De Telegraaf al uitlekte, is nu officieel: Lucas Andersen en Ajax hebben elkaar gevonden in een nieuw contract. De Deense middenvelder ligt nu tot de zomer van 2018 vast. De oude verbintenis van Andersen bij de landskampioen liep tot het eind van het seizoen 2015/2016.

Andersen kwam medio 2012 naar Ajax, waar hij zich langzaam maar zeker ontwikkelde tot basisspeler. Dit seizoen was hij lange tijd een vaste waarde, al moet hij de laatste weken meestal op de bank plaatsnemen. Maar Andersen is tevreden over zijn ontwikkeling, zegt hij op de site van zijn club. "Ik heb veel gespeeld dit seizoen en vind dat ik nu een tien keer betere speler ben dan vorig jaar. Maar ik moet nog beter, en zal nog harder werken om mijn ontwikkeling door te trekken. De beste Lucas hebben jullie nog niet gezien", belooft hij.

Wij hebben heel veel vertrouwen in hem", reageert directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax op het nieuws. "Lucas is een enorm talent, en moet nu een volwassen speler worden. Dat is de volgende stap."

In 21 competitiewedstrijden was Andersen (20) dit seizoen goed voor één goal en drie assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen