Fraser: "Duel met Ajax leeft eigenlijk minder dan normaal"

28 augustus 2015, 16:08

Komende zondag wordt om 12.30 uur een wedstrijd afgetrapt waar de supporters van ADO Den Haag al een tijdje naar uitgekeken zullen hebben. De confrontatie met Ajax leeft altijd enorm in de Hofstad. In de groep valt dat voor deze editie mee, geeft coach Henk Fraser aan. "Het leeft eigenlijk minder dan normaal. We kijken vooral naar onszelf."

"Het gevoel dat deze wedstrijd losmaakt kunnen onze supporters het beste omschrijven", zegt Fraser over Ajax-uit tegen ADO TV. "Het is een wedstrijd waarin je eigenlijk altijd het beste in jezelf naar boven wilt brengen. Het is een tegenstander die inspireert, ook omdat Ajax het gewend is om veel te winnen. Wij gaan proberen om daar een stokje voor te steken. Je wilt zo'n grote club altijd een hak zetten."

Het duel tussen Ajax en ADO is een clash tussen de jongste en oudste teams van de Eredivisie. "Maar voetballers zijn over het algemeen op vrij jonge leeftijd al ervaren", vindt Fraser. "En Ajax heeft een hele goede opleiding, waardoor de spelers wel bekend zijn met de druk. Zij moéten winnen, wij wíllen heel graag winnen. Ervaring kan wel een belangrijke factor zijn. Jongens als Schaken, Duplan en Havenaar laten zich niet snel gek maken. Dat kan ons wel helpen", denkt Fraser.

"We zullen het publiek niet vermaken, maar spelen naar onze mogelijkheden", voegt Fraser toe. "Maar we hebben uiteraard de intentie om er een echte wedstrijd van te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen