Tiental Chelsea in spectaculair duel langs WBA, Pedro scoort

23 augustus 2015, 16:44

De eerste zege van het nieuwe Premier League-seizoen is in de tas voor Chelsea. De regerend landskampioen beleefde een heet middagje op The Hawthorns bij West Bromwich Albion, maar stapte wel met een 2-3 zege van het veld. Aanwinst Pedro scoorde en gaf een assist, John Terry kreeg een rode kaart.

Chelsea won nog niet in haar eerste twee duels en snakte dan ook naar de eerste zege. Gemakkelijk ging het vanmiddag (zondag) echter absoluut niet. De thuisploeg had dé kans om de score te openen, maar James Morrison faalde na een kwartier van elf meter, omdat Chelsea-doelman Thibaut Courbois de strafschop keerde. Enkele minuten later viel de treffer aan de andere kant, toen aanwinst Pedro de bal in korte hoek via een speler van WBA tegen de touwen werkte.

Tien minuten later was het wederom raak, toen spits Diego Costa de marge verdubbelde op aangeven van Pedro. Het leek toen gemakkelijk te worden voor de landskampioen, maar WBA knokte zich nog voor rust terug door een treffer van Morrison. Hij maakte daarmee zijn gemiste strafschop enigszins goed.

Kort voor de pauze maakte César Azpilicueta er nog 1-3 van voor Chelsea. Hij zorgde ervoor dat alle doelpunten die Chelsea vandaag maakte van Spaanse makelij waren. Na de theepauze bleef de amusementswaarde hoog. John Terry kreeg al snel rood, omdat hij een doorgebroken speler neerhaalde. Het was de vijfde rode kaart voor de Engelsman in zijn loopbaan. Daarna scoorde Morrison nog één keer, waardoor het nog spannend werd. WBA gaf in de slotfase nog val gas, maar met wat geluk trok Chelsea de eerste zege van dit seizoen over de streep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen