Real Madrid boekt benauwde zege op Granada

19 september 2015, 18:08   Bijgewerkt: 19 september 2015, 23:15

Real Madrid heeft haar derde opeenvolgende overwinning geboekt in de Spaanse competitie. De ploeg van coach Rafael Benitez had het evenwel niet gemakkelijk, Granada CF werd zaterdag in het eigen Estadio Santiago Bernabéu slechts met 1-0 verslagen.

Real Madrid begon de competitie met een gelijkspel tegen Sporting Gijón, maar haalde in de daaropvolgende twee duels uit tegen Real Betis Sevilla (5-0) en Espanyol (0-6) en kende eerder deze week in de Champions League-ouverture weinig moeite met Shaktar Donetsk (4-0). Granada hield in het Estadio Santiago Bernabéu beter stand; de bezoekers dachten in de twintigste minuut zelfs de leiding te nemen. Een doelpunt van Youssef El-Arabi werd echter afgekeurd omdat hij in de ogen van de arbitrage buitenspel stond.

Uiteindelijk tekende Karim Benzema voor de enige goal van de wedstrijd. De Franse aanvaller kopte in de 55ste minuut raak na een mooie voorzet van Isco vanaf de linkerflank. Kort daarvoor had El-Arabi aan de andere kant nog een goede kans op de 0-1 voor Granada onbenut gelaten.

Real Madrid heeft na vier speeldagen tien punten en gaat daarmee aan kop in de Spaanse liga, maar FC Barcelona kan zondag weer passeren. De nog foutloze Catalanen krijgen dan bezoek van Levante.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen