Ajax-trainer De Boer lonkt naar Premier League

Ger
2 oktober 2015, 17:11

Ajax-trainer Frank de Boer blijft belangstelling houden voor een overstap naar een club in de Premier League. De oud-international wuifde de interesse vanuit Engeland eerder nog weg, maar inmiddels komt het moment steeds dichterbij dat hij zijn huidige Amsterdamse werkgever gaat verlaten.

"Ik sta wellicht open voor een nieuw avontuur. Als er een interessante club voorbijkomt waarvan ik denk dat ik die met mijn kwaliteiten beter kan maken, dan grijp ik die kans", aldus De Boer tegen de BBC. "Maar dit jaar is het voor mij belangrijk om met Ajax te presteren en daarna zien we wel verder."

Twee seizoenen terug werd de coach door Liverpool benaderd om Kenny Dalglish op te volgen. "Ik was vereerd dat Liverpool mij vroeg. Er waren toen ook andere kandidaten. Maar ik had net een nieuw contract getekend en vond het te vroeg op dat moment."

Inmiddels ziet De Boer het wel zitten om bij Liverpool aan de slag te gaan. Ook een aanbod van het moeizaam presterende Newcastle United zou hij niet afslaan. "Dat zijn fantastische clubs met geweldige fans. Het is een fantastische omgeving om als coach te werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen