El Ghazi: "Messi en Ronaldo halen ook niet altijd een 9"

4 oktober 2015, 18:15

Anwar El Ghazi was in de eerste speelronden van de Eredivisie de man waar het om draaide bij Ajax. De pas 20-jarige vleugelaanvaller maakte in de eerste zes wedstrijden maar liefst zeven doelpunten en dat leverde hem niet alleen het topscorerschap, maar ook een plaats in de definitieve selectie van Oranje op. In de met 1-2 verloren kraker tegen PSV kwam hij er echter niet aan te pas. Hij heeft wel een idee hoe dat komt.

"Ik heb een goed begin gehad en dat weten de tegenstanders ook. Ze weten beter wat ik ga doen en gaan zich daarop instellen", sprak El Ghazi na de pijnlijke nederlaag tegen PSV tegenover de verzamelde media. "Soms heb ik nu twee of drie man om mee heen en daar moet ik mee leren omgaan. Ik moet leren van de verschillende situaties", aldus de Ajacied.

Zich echt zorgen maken doet El Ghazi zich niet. "Ik moet gewoon hard blijven werken, dan komt alles goed", zegt hij. "Lionel Messi en Cristiano Ronaldo halen ook niet altijd een negen of een tien", aldus de topscorer van de Eredivisie. "Dat lukte mij op school ook niet altijd, ook al had ik goed geleerd."

Tijdens en na het duel met PSV was er gefluit op de tribunes van de Amsterdam ArenA te horen. "Dat doet mij niets. Iedereen mag zijn eigen mening hebben. Dat is hun goed recht. Ik weet wat ik kan en wat ik niet kan. Ik laat me niet klein krijgen", besluit El Ghazi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen