Lestienne is terug, maar krijgt tijd en ruimte van PSV

25 oktober 2015, 12:21

PSV heeft zondag in een officieel statement tekst een uitleg gegeven over de situatie rond Maxime Lestienne. De Belgische aanvaller kreeg de afgelopen weken te maken met grote tegenslagen in zijn privéleven. Hij verloor niet alleen plotseling zijn moeder, maar zijn vader is ook al een tijdje ernstig ziek. Zondagochtend heeft de Belg wel weer de training hervat in Eindhoven.

Lestienne deed het de afgelopen weken rustig aan wegens de trieste familieomstandigheden en daar heeft PSV alle begrip voor. "We zullen hem waar mogelijk helpen in deze moeilijke periode in zijn leven", reageert trainer Phillip Cocu. "Dat stopt niet nu hij weer terug is op de club. Het is ingrijpend, wat hij momenteel doormaakt. We geven hem alle ruimte om zijn ritme weer te vinden."

De Belg is blij dat hij weer op het veld staat. "Ik ga proberen me weer op het voetbal te focussen", aldus Lestienne. "Ik vind het prettig om weer terug op de club te zijn en hoop snel weer wedstrijden te spelen. De steun van de staf en mijn collega's zijn erg fijn. Het helpt me. Net als de steunbetuigingen van de supporters van PSV."

Lestienne werkte een deel van de groepstraining af en ging daarna individueel aan de slag.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen