Lestienne zit vol vertrouwen voor clash met Ajax

2 oktober 2015, 09:28

Maxime Lestienne is bezig om uit te groeien tot een van de belangrijkste spelers van PSV. De Belgische vleugelaanvaller is al zeven wedstrijden op rij betrokken bij een doelpunt en onderstreepte woensdag met twee goals tegen CSKA Moskou (3-2 verlies) dat hij aardig op dreef is. Dat wil hij komende zondag ook laten zien in de beladen uitwedstrijd tegen Ajax.

Lestienne zit ondanks het verlies in Moskou vol vertrouwen voor de kraker in de Eredivisie. "Als we in de tweede helft geen goede reactie hadden laten zien en niet meer hadden gescoord, zou ons zelfvertrouwen een deuk hebben opgelopen. Maar op basis van wat we na rust hebben getoond tegen CSKA Moskou, kunnen we met vertrouwen toewerken naar het duel met Ajax", aldus de Belg in De Telegraaf. Hij werd in Rusland vroegtijdig gewisseld wegens een blessure. "Ik had eventueel de wedstrijd uit kunnen spelen, maar ik had een schop gekregen en de trainer wilde geen risico met me nemen."

"Het is goed voor mijn vertrouwen dat ik twee keer heb gescoord. Met name de tweede was geen gemakkelijke goal", zegt Lestienne verder. De Belg geniet veel vertrouwen bij PSV-coach Phillip Cocu. "Ik heb eerder aangegeven dat Max nog lang niet aan zijn top zat. We wisten dat hij steeds sterker en daardoor steeds beter zou worden. Dat bewijst hij nu", stelt Cocu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen