Kalezic: "We moeten dit professioneler oppakken"

Ger
16 december 2015, 07:59

Roda JC dwong dinsdagavond een plek af in de kwartfinales van de KNVB Beker. De ploeg uit Kerkrade versloeg in eigen huis sc Heerenveen met 3-1. Volgens trainer Darije Kalezic had zijn elftal de wedstrijd al veel eerder moeten beslissen.

Tomi Juric opende de score namens Roda en was niet veel later opnieuw trefzeker, ditmaal vanaf elf meter. Voordat de strafschop genomen mocht worden, kreeg Heerenveen-verdediger Joey van den Berg rood voor een overtreding op Tom van Hyfte. Met een eigen doelpunt van Ard van Peppen bracht Roda zichzelf in de tweede helft alsnog in de problemen. Invaller Maecky Ngombo stelde kort voor tijd pas de zege veilig voor de Limburgers.

"In de tweede helft hebben we het niet goed gedaan. Ik wilde dat een speler zou doorschuiven, maar we hebben de hele tijd met vier man tegen twee spitsen staan spelen. Daardoor kwamen we een man tekort", zegt Kalezic tegen FOX Sports. "We moeten dit professioneler oppakken en dat deden we pas aan het eind, toen we de derde maakten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen