Luis Enrique: "Suarez sluipmoordenaar in strafschopgebied"

Ger
17 december 2015, 15:16

Trainer Luis Enrique is in zijn nopjes met de overwinning van FC Barcelona in de halve finale van het WK voor clubteams. De Catalaanse grootmacht bleek in Yokohama ook zonder de vedetten Lionel Messi en Neymar veel te goed voor Guangzhou Evergrande (3-0).

"De ploeg heeft de wedstrijd heel serieus genomen. We waren vanaf het begin de bovenliggende partij. We hebben nauwelijks fouten gemaakt en wisten te voorkomen dat Guangzhou gevaarlijk zou worden", aldus de Barça-coach. Vooral Luis Suarez, die drie keer scoorde, krijgt lof van Luis Enrique. "Hij is een sluipmoordenaar in het strafschopgebied. Hij kan op alle mogelijke manieren een doelpunt maken. Daarnaast draagt hij ook in defensief opzicht zijn steentje bij, waardoor hij voor ons van essentieel belang is."

De oefenmeester steekt daarnaast de loftrompet over spelmaker Andrés Iniesta. "Hij kan een wedstrijd perfect 'lezen' en is enorm goed in de combinatie. Daarnaast weet hij altijd openingen te vinden in de laatste linie van de tegenstander."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen