Scorende Denswil verliest ruim met Club Brugge: "Heel erg"

Ger
21 december 2015, 07:56

Een treffer van Stefano Denswil hielp Club Brugge zondag niet aan een goed resultaat in de kraker tegen Anderlecht. De thuisploeg slikte een 1-4 nederlaag.

Denswil bracht Club Brugge terug in de wedstrijd door de 1-2 te scoren, maar de gelijkmaker bleef uit. Sterker nog, Anderlecht liep daarna uit naar een ruime overwinning. "Ik vind dit heel erg. We begonnen niet goed aan de wedstrijd en we stonden 0-2 achter bij de rust", blikt Denswil terug op de clubwebsite. "De coach pepte ons op tijdens de rust en we kwamen wel goed uit de kleedkamer. Het was met de kop omhoog in plaats van met de hoofdjes naar beneden. Op het moment dat die 1-2 er kwam, voelde je dat de wedstrijd aan het kantelen was. We trokken de wedstrijd naar ons toe, we hadden balbezit en we drukten Anderlecht tegen hun eigen doel."

"Daarna volgden enkele onterechte beslissingen van de scheidsrechter, zoals het buitenspeldoelpunt van Ruud Vormer en de strafschop waardoor Anderlecht het voordeel kreeg", baalt de oud-Ajacied. "In de tweede helft hadden we de kansen, maar viel die 2-2 maar niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen