Cambuur moet vaste kracht enkele weken missen

26 januari 2016, 10:11
Cambuur moet vaste kracht enkele weken missen

In de strijd tegen degradatie uit de Eredivisie heeft SC Cambuur een tegenvaller te verwerken gekregen. De Leeuwarders kunnen de komende tijd niet beschikken over Erik Bakker. De middenvelder kampt met een enkelblessure.

Bakker moest afgelopen zondag tijdens de met 2-1 verloren uitwedstrijd tegen ADO Den Haag vroegtijdig naar de kant worden gehaald door trainer Henk de Jong en uit medisch onderzoek is gebleken dat hij een scheurtje in de buurt van zijn enkel heeft opgelopen. Hij zal enkele weken uit de roulatie liggen, zo meldt zijn werkgever.

Hoe lang Bakker precies absent zal zijn is niet duidelijk, vrijdag wordt hij nader onderzocht en zal er dus meer bekend worden. Twee dagen eerder, op woensdag, gaat Cambuur op bezoek bij AZ. De Leeuwarders zijn momenteel de nummer zeventien in de Eredivisie.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zo kijk je vanuit het buitenland naar de Europa League-finale

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen