Wijnaldum blij dat goed spel eindelijk winst oplevert

Jw
16 januari 2016, 19:09

Georginio Wijnaldum onderscheidde zich zaterdag bij Newcastle United. De 25-jarige middenvelder scoorde en gaf een assist, waardoor zijn ploeg met 2-1 won van West Ham United. De Oranje-international benadrukte na afloop dat het spel van Newcastle United al langer goed is, maar dat de resultaten nu ook beginnen te komen. 

"We hebben wel meer goede wedstrijden gespeeld dit seizoen, maar vaak stonden we dan aan het eind met lege handen. Ik ben blij dat het vandaag wel lukte", glunderde Wijnaldum voor de camera bij Sky Sports, die het publiek op St. James Park wederom vermaak bood. Hij heeft al negen keer gescoord in twaalf thuiswedstrijden. "Ik kreeg vandaag twee of drie goede kansen en dit keer ging er één in."

De overwinning helpt Newcastle United uit de degradatiezone. "Dat is heel belangrijk. We moeten er nu ook uit zien te blijven. Dat kan alleen door overwinningen", besloot Wijnaldum, die afgelopen week met 3-3 gelijkspeelde tegen Manchester United. In de drie ontmoetingen daarvoor verloren The Magpies telkens met 1-0. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen