Fraser blikt vooruit: "In Utrecht zal je lef moeten tonen"

11 maart 2016, 11:44

Na de knappe 2-1 overwinning op FC Twente staat trainer Henk Fraser met zijn ADO Den Haag voor een nieuwe uitdaging. Zondag gaan de Hagenaren namelijk op bezoek bij de nummer vijf van de Eredivisie, FC Utrecht. Fraser blikt vooruit op die confrontatie.  

 

Aan het begin van het seizoen eindigde ADO Den Haag-FC Twente in 1-1, mede door een laat doelpunt van Mike Havenaar. "Op dit moment is Utrecht verder dan toentertijd", weet Fraser. "Dat maakt de uitdaging wel mooier om daar in Utrecht te winnen. Om daar te winnen zal je lef moeten tonen en ballen moeten hebben."

De voorbereiding op het duel met Utrecht was in ieder geval goed voor ADO. Tegen Twente speelde ADO volgens Fraser 'de beste eerste helft van het seizoen'. Toch is die wedstrijd volgens de oefenmeester geen ideaal vergelijkingsmateriaal. "Ik denk dat Utrecht gezien hun speelwijze en organisatie weer een heel andere ploeg is dan FC Twente, dus het is ook niet vanzelfsprekend dat we weer in dezelfde formatie zullen spelen."

Wie er spelen en wat er precies gaat veranderen wilde Fraser nog niet zeggen. "We trainen vaak genoeg elf tegen elf en dan zie je dat het verschil tussen de spelers minimaal is." Vito Wormgoor (bovenbeenblessure) is er in ieder geval niet bij. Ruben Schaken is wel weer fit. Ludcino Marengo is ziek geweest de afgelopen week en daardoor een twijfelgeval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen