Ronaldo maakt er vier bij royale zege op Celta

5 maart 2016, 18:02   Bijgewerkt: 5 maart 2016, 21:41

Aan de hand van Cristiano Ronaldo heeft Real Madrid drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Celta de Vigo. De Portugese vedette had zaterdag in het Estadio Santiago Bernabeu met vier goals een groot aandeel in de 7-1 overwinning op de subtopper uit Galicië.

Bij rust ging Real Madrid met 1-0 aan de leiding, maar de thuisclub had het in de eerste helft zeker niet gemakkelijk met Celta de Vigo. De bezoekers raakten in de dertiende minuut via Iago Aspas zelfs de lat. Vier minuten voor de pauze kwam Real op voorsprong, doordat verdediger Pepe raak kopte uit een hoekschop.

In het tweede bedrijf begon de Ronaldo-show. De aanvaller verdubbelde vijf minuten na de doelwissel de marge voor Real met een schitterend afstandsschot (2-0). Acht minuten later tekende hij uit een vrije trap voor de 3-0. Iago Aspas deed in de 62ste minuut iets terug namens Celta, maar daarna was het woord weer aan Ronaldo. Twee minuten na de 3-1 tikte hij op aangeven van Isco de 4-1 binnen, in de 76ste minuut kopte hij de 5-1 en zijn 27ste competitiedoelpunt van dit seizoen binnen. Een minuut daarna was Jese Rodriguez verantwoordelijk voor de 6-1. Gareth Bale, die tegen Celta na zes weken blessureleed zijn rentree maakte bij Real, bepaalde in de 81ste minuut de eindscore op 7-1.

Ondanks de royale zege blijft Real Madrid de nummer drie van Spanje, maar de achterstand op nummer twee Atlético Madrid bedraagt nog maar één punt. De stadgenoot gaat zondag nog wel op bezoek bij Valencia. Real heeft negen punten minder dan koploper FC Barcelona, dat zondag een uitwedstrijd tegen SD Eibar speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen