Southampton klopt Liverpool, puntje voor Benitez

Ger
20 maart 2016, 16:27   Bijgewerkt: 20 maart 2016, 16:33

Manager Ronald Koeman heeft met Southampton een aanval van Liverpool afgeslagen. The Saints knokten zich op eigen veld van een 0-2 achterstand terug naar een 3-2 zege. Door de overwinning stijgt Southampton naar de zevende plaats in de Premier League.

Liverpool sloeg in de eerste helft in een tijdsbestek van zes minuten twee keer toe in St. Mary's Stadium. Philippe Coutinho opende de score in de zeventiende minuut, waarna Daniel Sturridge de score verdubbelde. Sadio Mané had Southampton in het tweede bedrijf via de penaltystip op 1-2 moeten zetten, maar zijn inzet werd gestopt door Simon Mignolet.

De Senegalees scoorde later alsnog, waarna Graziano Pellè zijn voorbeeld volgde in de 84ste minuut. Met zijn tweede doelpunt van de middag bezorgde Mané de thuisploeg twee minuten later zelfs de volle buit. Southampton staat nu in punten gelijk met Manchester United. De eerste zes plaatsen in de Premier League leveren aan het einde van het seizoen Europees voetbal op.

Coach Rafael Benitez heeft met Newcastle United zijn eerste punt beet. Na de nederlaag tegen Leicester City speelden The Magpies in de kelder van de Premier League met 1-1 gelijk tegen Sunderland. Jermain Defoe zette de bezoekers vlak voor rust op voorsprong, Aleksandar Mitrovic maakte diep in de tweede helft gelijk. Door de remise blijft nummer negentien Newcastle een achterstand van één punt houden op Sunderland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen