Vietto hoopt tegen PSV weer eens tot scoren te komen

15 maart 2016, 13:08

Luciano Vietto neemt het vanavond (dinsdag) met Atlético Madrid op tegen PSV, in de achtste finales van de Champions League. De 22-jarige aanvaller staat al een tijdje droog en gaat tegen de Eindhovenaren op jacht naar doelpunten. Hij kan hierbij rekenen op het vertrouwen van coach Diego Simeone.

Vietto lijkt, net als in het heenduel (0-0), aan de aftrap te staan tegen PSV. Hoewel de aanvaller dit seizoen nog maar drie keer gescoord heeft en sinds december droog staat, blijft Simeone hem ophemelen. "Dat doet me goed", reageert de aanvaller tegenover AS. "Ik zie mezelf als een veelzijdige speler, die niet alleen met doelpunten maar ook met assists en combinaties van waarde kan zijn. Ik ben al flink gegroeid bij Atlético", aldus Vietto, die afgelopen zomer overkwam van Villarreal.

Vietto kijkt uit naar de clash met PSV. "Het is een prachtige wedstrijd, waarvan me moeten genieten. Onze technische staf zorgt ervoor dat we we weten dat we geen misstap moeten maken. We zijn alert. Bovendien worden we gesteund door het Vicente Calderón. In Champions League-wedstrijden is de sfeer daar nóg specialer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen