Barça met Iniesta; 'MSN' en 'BBC' binnen de lijnen

2 april 2016, 19:57

FC Barcelona begint ten opzichte van het 2-2 gelijkspel bij Villarreal van twee weken geleden, voor de interlandperiode, met twee wijzigingen aan El Clásico tegen Real Madrid. De Catalaanse club verschijnt vanavond in Camp Nou met Dani Alves en Andrés Iniesta aan de aftrap.

Alves en Iniesta spelen in plaats van respectievelijk Sergi Roberto en Arda Turan. Alves was tegen Villarreal nog invaller, Iniesta ontbrak in dat duel vanwege een blessure. FC Barcelona kwam in El Madrigal met 0-2 voor, maar liet de thuisclub terugkomen tot 2-2. De voorhoede van Barça tegen Real bestaat uit het gevreesde trio Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar.

Ook bij Real Madrid staat de droomaanval binnen de lijnen, met Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo. Met Toni Kroos, Luka Modric en Casemiro is het middenveld hetzelfde als twee weken terug tegen Sevilla (4-0 winst). In de verdediging spelen Dani Carvajal, Sergio Ramos, Pepe en Marcelo, met achter zich keeper Keylor Navas.

De aftrap bij FC Barcelona - Real Madrid is om 20.30 uur. Bij de wedstrijd wordt ook uitgebreid stilgestaan bij het overlijden van Johan Cruijff, vorige week donderdag op 68-jarige leeftijd.

Opstellingen

FC Barcelona: Bravo; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Suarez, Neymar

Real Madrid: Navas; Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo; Kroos, Modric, Casemiro; Bale, Benzema, Ronaldo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen