Makkelie opgelucht: "Gelukkig had ik het goed gezien"

Ger
21 april 2016, 08:23

Danny Makkelie is blij dat hij snel na zijn veelbesproken optreden in Amsterdam weer in actie kon komen. De scheidsrechter floot woensdag vrijwel foutloos in het duel tussen Heracles Almelo en Feyenoord.

"Ik ben ook blij met de positieve reacties na afloop. Ik heb het best moeilijk gehad, er is veel over mij en mijn familie heen gekomen, maar op dit niveau hoort dat als scheidsrechter er soms bij. Daar word je mentaal sterker van. Door schade en schande word je wijs", aldus Makkelie tegen de NOS. De arbiter ging afgelopen zondag in de fout door Ajax een onterechte penalty toe te kennen. Dat cadeautje werd door de Amsterdammers dankbaar in ontvangst genomen. Door de 2-2 behield Ajax de koppositie in de Eredivisie.

Pikant genoeg moest Makkelie woensdag na rust opnieuw een strafschop toekennen, deze keer voor Feyenoord. "Het spookte wel even door mijn hoofd. 'Laat het alsjeblieft een juiste beslissing zijn', dacht ik. Gelukkig had ik het goed gezien. Mede daardoor zit ik nu een stuk beter in mijn vel dan zondag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen