Roda JC verliest weer: "Goals te makkelijk weggegeven"

9 april 2016, 11:19

Het leek erop dat Roda JC op bezoek bij PEC Zwolle een resultaat zou gaan halen, aangezien het bij de doelwissel op voorsprong stond in Overijssel. Uiteindelijk gingen de Limburgers alsnog met 3-1 onderuit, na een matig tweede bedrijf. Trainer Darije Kalezic is teleurgesteld.

Roda ging in Zwolle rusten met een 0-1 voorsprong. "Dat was veel te weinig, we hadden minstens op 0-2 moeten komen. Na de rust begonnen we gewoon niet goed", doelt Kalezic op de treffer van Zwolle drie minuten na de pauze. "Dat was nu juist precies wat we niet wilden. Dat doelpunt gaf PEC een enorme boost."

Uiteindelijk liep PEC uit naar een ruime overwinning. "Het is een zuur gevoel dat we in de eerste helft onze kansen niet hebben benut en in de tweede helft niet konden opbrengen wat we in de eerste helft gedaan hebben We hebben de doelpunten veel te makkelijk weggegeven, dat mag niet gebeuren", besluit hij bij FOX Sports. De coach verwacht dat Roda, dat veertiende staat, nog enkele punten nodig heeft om direct lijfsbehoud veilig te stellen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen