Simpson bevestigt gesprek met Vardy over Arsenal

12 juni 2016, 21:12
Foto: © ProShots

Jamie Vardy krijgt momenteel van alle kanten advies over zijn mogelijke transfer van Leicester City naar Arsenal. Zo ook van zijn teamgenoten. Verdediger Danny Simpson sprak met Vardy om hem voor de club te behouden.

"Ik heb met Jamie gesproken", vertelt de verdediger van Leicester in gesprek met de BBC. "Iedereen wil dat hij blijft. Dat geldt voor alle spelers, ook al is het maar voor een jaar. Het is zijn beslissing. Hij wil zich eerst concentreren op het EK. Jamie weet wat ik van hem vind, als mens en als speler."

De transfer van Vardy naar Arsenal leek in kannen en kruiken, maar zo vanzelfsprekend is het niet meer. Leicester wil de doelpuntenmachine bovendien een sterk verbeterd contract voorschotelen. Ook N'Golo Kante en Riyad Mahrez staan in de belangstelling van meerdere clubs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen