Van de Looi krijgt Corneille als assistent in Tilburg

15 juli 2016, 10:39
Foto: © ProShots

De technische staf van Willem II is uitgebreid met een nieuwe naam: Dogan Corneille. De 42-jarige oud-prof heeft een contract voor één jaar getekend, hij wordt assistent van hoofdcoach Erwin van de Looi.

Van de Looi is blij met de komst van Corneille, laat hij weten op de site van zijn club. "We wilden de staf graag uitbreiden met een tweede assistent en we denken dat we met de komst van Dogan een uitstekende keuze hebben gemaakt. Hij heeft in de top van het amateurvoetbal gewerkt én bij de jeugd van Feyenoord."

Tussen 1994 en 2001 was Corneille profvoetballer bij VVV en FC Eindhoven. Daarna speelde hij bij de amateurs en ontwikkelde hij zich als trainer. De laatste twee jaar was hij hoofdcoach van VV Noordwijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen