Liverpool in spektakelstuk langs Crystal Palace

29 oktober 2016, 20:37

In navolging van Arsenal en Manchester City pakte ook Liverpool zaterdag drie punten. In een spectaculaire wedstrijd met veel doelpunten won de ploeg van Jürgen Klopp met 2-4. Daardoor hebben de nummers één tot en met drie in de Premier League allen 23 punten.

De eerste helft van het duel kende de meeste doelpunten van het hele Premier League-seizoen tot nu toe. Na zestien minuten zette Emre Can Liverpool op voorsprong. Nog geen twee minuten later viel echter de gelijkmaker via James McArthur. Vijf minuten later herhaalde deze situatie zich. Dejan Lovren kopte raak uit een corner om Liverpool opnieuw de voorsprong te bezorgen, maar weer was er McArthur om Palace naast de bezoekers te helpen.

Nog voor rust stelde Liverpool weer orde op zaken na een nieuwe corner. Joël Matip zorgde met een rake kopbal voor de 2-3. In de tweede helft werd vervolgens slechts eenmaal gescoord. Met nog twintig minuten te gaan was het Roberto Firmino die met een stiftje de eindstand op 2-4 bepaalde. Georginio Wijnaldum viel een kwartier voor tijd in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen