Cocu verklaart wissel in de rust: "Niet tevreden over Willems"

2 november 2016, 10:58

Jetro Willems speelde twee jaar terug ijzersterk bij PSV, maar sinds zijn zware knieblessure vorig seizoen is het allemaal wat minder. De linksback werd door zijn coach Phillip Cocu zelfs in de rust al gewisseld tijdens de 1-2 nederlaag tegen Bayern München.

"Wij waren niet tevreden over het functioneren van Willems. Daarom werd hij dus gewisseld", zo lichtte Cocu toe tijdens de persconferentie na afloop van het duel. De trainer koos voor Joshua Brenet die tijdens de tweede helft een prima indruk achterliet.

Zodoende neemt de druk op Willems steeds verder toe. Na afgelopen weekend was Willem van Hanegem niet te spreken over de linkspoot. "Willems vond ik weer onverbeterlijk. Bij zijn eerste balcontact wilde hij meteen een trucje doen. Dat leidde prompt tot balverlies. Hou het nou simpel!"

Vooraf aan de wedstrijd tegen Bayern uitte tv-analist Ronald de Boer op Veronica ook zijn zorgen over de fysieke gesteldheid van Willems. De international zou niet in staat zijn om voldoende energie in de wedstrijd te leggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen