Geen Labyad wel Brama bij Utrecht, Pastoor trots op Sparta

13 januari 2017, 19:39

Voor FC Utrecht begint zaterdag de tweede seizoenshelft met een uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam op Het Kasteel. Erik ten Hag kan nog niet over aanwinst Zakaria Labyad beschikken, maar de van PEC Zwolle overgekomen Wout Brama is wel inzetbaar.

Labyad is vanwege een gebrek aan wedstrijdritme nog niet opgenomen in de selectie, zo laat Ten Hag weten via de website van FC Utrecht. Brama komt waarschijnlijk wel in actie. "Wout is aangetrokken om in de rol van de geblesseerde Rico Strieder te spelen. Ik verwacht dat er enige aanpassingstijd nodig is om dit 1-op-1 in te vullen. Hij zal er zijn eigen stijl ingooien" aldus de trainer, die onlangs zijn contract verlengde bij Utrecht. "Ik heb vertrouwen in de toekomst en zie perspectief. Er is een goede samenwerking binnen alle geledingen van de club. Die positieve stemming vertaalt zich ook naar buiten. Op het veld is het vertrouwen er, daar hebben we keihard voor moeten vechten."

Sparta

Ondanks het feit dat Sparta in de laatste wedstrijden voor de winterstop nauwelijks nog punten pakte, is Alex Pastoor meer dan tevreden over zijn ploeg. De wedstrijd tegen FC Utrecht moet de start zijn van een goede tweede seizoenshelft. "Er is realisme, we presteren maximaal. Met wat extra ervaring gaan we inzetten op meer. De meeste spelers zijn van nul naar vijftien wedstrijden gestegen in de Eredivisie", doelt hij op het feit dat veel van de spelers in zijn selectie geen ervaring hadden op het hoogste niveau.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen