Hoogma verdient bij Heracles transfer naar Hoffenheim

13 juni 2017, 09:06   Bijgewerkt: 13 juni 2017, 09:32

Justin Hoogma kroonde zich afgelopen seizoen tot de jongste speler in de Eredivisie ooit die geen enkele minuut miste tijdens de wedstrijden van zijn club. De 19-jarige verdediger beleefde zijn definitieve doorbraak in het betaalde voetbal en dat heeft hem een fraaie transfer opgeleverd. De boomlange stopper verkast naar 1899 Hoffenheim.

Heracles heeft via de officiële clubkanalen laten weten dat Hoogma een contract voor vier seizoenen tekent bij de revelatie van de Bundesliga, die afgelopen seizoen onder de jonge coach Julian Nagelsmann afsloot op de vierde plaats. "Heracles Almelo verliest hiermee een talentvolle jonge speler. Maar wij gunnen Justin deze belangrijke stap in zijn carrière", reageert de vertrekkende voorzitter Jan Smit op het digitale thuis van de Heraclieden.

Hoogma kwam in januari 2016 naar Heracles en vertrekt na 41 officiële optredens in de Almelose hoofdmacht naar Duitsland. De zoon van oud-profvoetballer Nico-Jan Hoogma, die algemeen directeur is bij Heracles Almelo, speelde in de jeugd van Quick '20 en FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen