Atlético Madrid stelt orde op zaken en gaat door in beker

29 november 2017, 23:38

In navolging van de andere grote ploegen heeft ook Atlético Madrid een ticket voor de achtste finales van de Copa del Rey bemachtigd. Nadat het eerste duel met Elche in 1-1 was afgesloten, win de topclub woensdagavond thuis gemakkelijk met 3-0.

In het heenduel hield Elche, dat uitkomt op het tweede niveau in Spanje, prima stand door met 1-1 gelijk te spelen. Vanavond was het in Madrid echter een ander verhaal. De ploeg van Diego Simeone bleek namelijk een maatje te groot voor de bezoekers. Al na 33 minuten stond er een 2-0 stand op het scorebord en ook in de tweede helft werd er nog gescoord door de thuisploeg.

Fernando Torres, die wederom in de basis startte, maakte twee doelpunten. Verdediger José Gimenez had het bal in de 31ste minuut nog geopend.