"Ik vond het een duel zoals in de Championship of League 1"

19 november 2017, 10:19

Alex Pastoor kan leven met het gelijkspel dat zijn ploeg behaalde op bezoek in Tilburg. Na een 0-2 voorsprong voor de pauze door treffers van Deroy Duerte leek er een zege in het vat te zitten voor de Rotterdammers. "Maar de punten zijn uiteindelijk terecht verdeeld", vond de Sparta-coach na het duel tijdens de persconferentie.

Meteen na de rust kwam Willem II, dat in de eerste helft ook al enkele grote kansen niet benutte, op 1-2 via een schot van Thom Haye. Het zorgde voor een zeer boeiende tweede helft, zag ook Pastoor. "Ik vond het het een wedstrijd zoals in de Championship of League 1. Er zat veel energie in."

Hoewel het weggeven van een 0-2 voorsprong onnodig lijkt, mocht Sparta uiteindelijk niet eens echt klagen met de remise. De uitslag zorgt dan ook voor gemengde gevoelens. Pastoor: "We moeten leven met een punt. Vlak voor de pauze hadden we een grote kans op de derde goal. Maak je die is het wel een erg grote klap voor Willem II. Maar de punten zijn uiteindelijk terecht verdeeld."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen