Lozano uitblinker tegen België, Engeland - Duitsland gelijk

10 november 2017, 23:07   Bijgewerkt: 10 november 2017, 23:19

Met Hirving Lozano als uitblinker heeft Mexico vrijdag gelijkgespeeld in de vriendschappelijke interland in en tegen België. De PSV-aanvaller maakte in het Koning Boudewijnstadion in Brussel twee doelpunten en had daarmee een groot aandeel in de 3-3 eindstand. In de oefeninterland tussen Engeland en Duitsland op Wembley werd niet gescoord.

Lozano boog na rust in een tijdbestek van vijf minuten, tussen de 56ste en zestigste minuut, een 2-1 achterstand om in een 2-3 voorsprong voor Mexico. Hij maakte gelijk met een schot vanaf de rand van het penaltygebied, kort daarna trof hij doel met een mooie volley. Romelu Lukaku had België in de 55ste minuut op 2-1 gezet, de spits van Manchester United voorkwam in de zeventigste minuut op aangeven van Dries Mertens ook een nederlaag voor de Belgen. Door goals van Eden Hazard en ex-PSV'er Andrés Guardado (penalty) stond het bij rust 1-1.

Engeland - Duitsland

Ook het treffen tussen Engeland en Duitsland op Wembley eindigde in een gelijkspel, maar gescoord werd er niet. Voor rust kregen beide landen goede kansen, maar deze lieten ze allebei onbenut. In het tweede bedrijf viel er minder te genieten, maar pakten de Engelsen toch bijna de winst. In de laatste minuut kreeg Jesse Lingard een kopkans, hij kopte echter over en daardoor bleef regerend wereldkampioen Duitsland een nederlaag bespaard. Ook bij Polen - Uruguay, waar PSV'er Gaston Pereiro debuteerde, vielen geen doelpunten (0-0).

Frankrijk - Wales

In het Stade de France was WK-ganger Frankrijk met 2-0 te sterk voor Wales, dat naast een ticket voor de mondiale titelstrijd greep. Na voorbereidend werk van Corentin Tolisso bracht Antoine Griezmann de Fransen in de achttiende minuut op 1-0; met zijn volley verraste hij Wales-keeper Wayne Hennessey. Olivier Giroud schoot in de 72ste minuut na een voorzet van Kylian Mbappé de 2-0 eindstand op het bord.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen