Rummenigge meldt miljoenenoverstap Costa naar Juventus

24 november 2017, 21:22

Douglas Costa gaat definitief naar Juventus. De buitenspeler wordt dit seizoen al gehuurd van Bayern München, waar voorzitter Karl-Heinz Rummenigge tijdens de jaarvergadering bekend maakte dat de Braziliaan voor 46 miljoen euro de overstap zal maken. 

Daarmee maakt Bayern aardige winst, want twee seizoenen geleden werd Costa voor dertig miljoen euro overgenomen van Shakhtar Donetsk. Hij ging daverend van start in Zuid-Duitsland, maar na een paar maanden haalde hij dat niveau eigenlijk zelden, waardoor hij verhuurd werd aan Juventus.

In Turijn is Costa lang niet altijd zeker van een basisplek. Tot dusver was hij in vijftien wedstrijden actief, waarin hij een keer scoorde en vier assists gaf. Dat was klaarblijkelijk genoeg om de eindverantwoordelijken bij de Oude Dame te overtuigen van zijn kunnen. 

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen