Thesker baalt wegens gebrek aan geluk: "Alles zit dan tegen"

24 november 2017, 22:11

Het wil nog niet vlotten met FC Twente onder Gertjan Verbeek. Na de nederlagen tegen PSV (4-3) en sc Heerenveen (0-4) was ook AZ te sterk met 2-0 voor de Tukkers en dat zorgde voor de nodige frustratie bij aanvoerder Stefan Thesker

"We domineerden in de start, maar worden dan niet beloond voor het werk dat we leveren", meent de verdediger tegenover FOX Sports. "We hebben het bij vlagen goed gedaan. Het ging alleen mis doordat we de bal niet konden vasthouden. Die speelden we te ongecontroleerd naar voren."

Verder vond Thesker dat Twente de wind ook niet mee had. "Je mag het niet zeggen op tv, maar het is echt een kutpenalty die je tegenkrijgt. Dan probeer je nog alles. Goal afgekeurd, een paal op de paal, de keeper die er een uit de kruising pakt. Alles zit dan tegen." 

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen