Van der Gaag: "Wij controleerden na rust de wedstrijd"

26 november 2017, 17:36

Excelsior verloor zondag in eigen huis met 1-2 van PSV. Mitchell van der Gaag zag zijn ploeg na rust een stuk beter voor de dag komen dan in de eerste helft. De trainer had complimenten over voor het spel van Excelsior in de tweede helft en stelde dat het gebrek aan doelpunten het enige minpunt was.

Ondanks de nederlaag was Van der Gaag niet ontevreden over de wedstrijd. "In de tweede helft gaat PSV spelen zoals ze dat graag doen. Inzakken en gokken op de counter. Aan de bal waren wij toen gewoon beter. We waren veel rustiger aan de bal", stelt hij bij FOX Sports. "We waren geduldiger en dan scoor je ook een prima goal. Vanaf toen hebben we de wedstrijd gecontroleerd alleen je komt niet verder dan de 1-2. Maar als je kijkt naar de kansen die we gehad hebben tegen de koploper, dan is dat goed."

"Maar verliezen is altijd zuur en dus ook nu niet leuk", vervolgt Van der Gaag, die de verdediging niet sterk vond optreden bij de twee tegengoals voor rust. "Misschien is dat omdat je tegen de koploper speelt. Dat we toch geïntimideerd zijn door de tegenstander. Het zijn van die ongrijpbare dingen, want in de tweede helft konden we het allemaal wel. Voor de tweede helft verdienen ze in ieder geval complimenten. Het enige wat we nalaten is om minimaal een punt te pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen