Vitesse wacht af met Rashica: "Aankijken of hij Feyenoord redt"

1 december 2017, 16:49

Vitesse moet bekijken of smaakmaker Milot Rashica zaterdag inzetbaar is tegen Feyenoord. De Kosovaar herstelt van een lichte liesblessure. Hij trainde de afgelopen dagen weer volop met de groep mee. De liesklachten ontstonden in de Europa League-wedstrijden tegen Lazio.

"Milot heeft vanaf donderdag weer met de groep getraind. We moeten nog even aankijken of hij de wedstrijd tegen Feyenoord gaat redden", zegt trainer Henk Fraser op de website van Vitesse.Het duel in De Kuip is een reprise van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, die Vitesse verloor. "We hebben het in de strijd om de Johan Cruijff Schaal behoorlijk gedaan, maar als we écht willen winnen, moeten we net wat meer brengen dan toen."

Na dertien wedstrijden in de Eredivisie heeft Vitesse evenveel punten als Frankrijk. "We moeten vooral naar onszelf kijken. We hebben ons niet op een andere manier voorbereid dan normaal. We willen mee blijven strijden om de posities op de ranglijst die aan het eind van het seizoen er toe doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen